הברביקיו החדש במלון אכדיה – פופ אפ שאסור להחמיץ

הגענו למקום הכי נכון לבלות בו את ערב חמישי. הברביקיו של השף גולן ישראלי בדן אכדיה ריזורט, זה כל מה שלא ידעתם שהשבוע שלכם צריך

על קו החוף של הרצליה פיתוח, שוכן דן אכדיה – אחד ממלונות הדגל של רשת מלונות דן. לאחרונה נפתחה האפשרות להנות מחוויה קולינרית עשירה וייחודית בגן המפואר מבלי להיות אורחים במלון. הערב המהפנט השאיר בנו כ"כ הרבה טעם של עוד שדווקא חבל שלא נשארנו גם לברקפסט.

הגענו בשעת שקיעה מושלמת, ולצלילי מוזיקה חיה כשהשמש מתמסרת לים לגמנו וויסקי סוור משכר וניגשנו לבופה.

אל תחטאו במחשבה שמדובר בסתם עוד בופה של מלון, מדובר בגינה עצומה ומושקעת שלאורכה פזורות עמדות גריל מגרות. סטנדרט השירות במקום אדיב, מקצועי ולא שגרתי (דש לברמן שזרם עם הבקשות המאוד ספציפיות שלנו).

החלטנו ללכת "על בטוח" ולהתחיל בשווארמה נהדרת, חמוצים חרפרפים וזיתים משובחים.

טעמנו מצלעות הכבש שנצלו בול לטעמנו, וגם מעוף בגריל שהפתיע בעסיסיותו. המשכנו למנת המבורגר מרגשת על מצע של שיערות קדאיף, וגולת הכותרת מבחינתנו – מעורב ירושלמי מדויק בטעמים שיושב על פיתה לוהטת שהרגע יצאה מהטאבון!

גם ילדים (וילדים בנפשם) ייהנו מהמבחר: צ'יפס ממכר שניצלונים פריכים ונקניקיות ענק. כמובן שתמצאו בבופה גם שלל סלטים, תוספות ומנות טבעוניות פרשיות, אבל עמכם הסליחה התמקדנו באהבה שלנו לכל מה שנצלה על גחלים.

מודים שהיה לנו חשש בנוגע לקינוחים, אבל הסתבר שטעינו בענק. מבחר משובח של עוגות, מאפים, פטיפורים, גלידות ועוד.

השף גולן ישראלי מציב סטנדרט חדש של אירוח. השימוש היצירתי שלו בחומרי גלם איכותיים מציבים את המלון בשורה אחת עם מסעדות השף הטובות ביותר. כמה כיף להתארח אצלו בארוחה שכולה חגיגה של טעמים, צלילים ונופים. אפילו שזה רק לערב אחד.

מחיר לאדם 320 ₪

על בסיס מקום פנוי לאורחי חוץ (עד סוף אוגוסט) בטלפון: 053-7287622

שעות מענה: 07:30-19:00

פתוח רק עד סוף אוגוסט – כדאי שתמהרו להזמין מקום

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: