דקואז פיסטוק, תותים וורדים של אלון גולדמן

אלון גולדמן מציג קינוח מושלם טעים בטירוף

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בסיס דקוואז פיסטוק:
150 ג’ חלבונים (כ- 5 חלבונים)
50 ג’ (1/4 כוס) סוכר
125 ג’ פיסטוקים
125 ג’ (1 כוס + כף מחוקה) אבקת סוכר
150 ג’ ריבת פטל
לקרם וניל וורדים מהיר:
250 מ”ל שמנת מתוקה צמחית
1 תוכן מקל וניל
50 גרם אבקת סוכר
2 כפות סירופ ורדים
1 חבילת תותים טריים (חצי ק”ג), חצויים
מעט עלי ורדים מסוכרים לקישוט
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-160 מעלות. טוחנים את הפיסטוקים ואבקת הסוכר במעבד מזון לאבקה גסה.
2 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב, ומקפלים בעדינות את שתי המסות.
3 בתבנית מזליפים את המסה שהתקבלה לשתי ספירלות בגודל הרצוי, ומפדרים במעט אבקת סוכר. אופים כ – 20 דקות עד שהבסיס זהוב, תפוח ויציב למגע. מניחים בצד להתקרר.
4 מורחים שכבה דקה של ריבת פטל על שני בסיסי הדקוואז.
להכנת קרם וניל ורדים:
1 מערבבים את כל החומרים לקרם בקערת ערבוב.
2 מקציפים היטב עד לקבלת קצפת במרקם יציב וחלק.
3 מזלפים מעט מהקרם בשולי הדקוואז ובמרכז.
4 מקשטים בחצאי תותים טריים.
5 מניחים את הדקוואז השני מלמעלה.
6 מקשטים בעלי ורדים מסוכרים ומקררים לפחות שעתיים.
דקואז פיסטוק, תותים וורדים של אלון גולדמן
דקואז פיסטוק, תותים וורדים של אלון גולדמן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות