חזה עוף בקארי וקרם קוקוס רק ב-10 דקות הכנה
מנה אסייתית חלומית ב-10 דקות הכנה. חזה עוף בקארי וחלב קוקוס מעולם לא היה קל יותר. שמים את המרכיבים בסיר, מערבבים, מבשלים 5 דקות ויש לכם ארוחה מושלמת
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כפות שמן קנולה
1 בצל בינוני קצוץ
3 שיני שום כתושות
4 כפות אבקת קארי
4 יחידות חזה עוף חצוי
1/3 כוס רוטב עגבניות מוכן
1 כוס ציר עוף או מרק עוף או כוס מים חמים עם כף אבקת מרק עוף
1/2 כוס קרם קוקוס
1 כוס ערמונים טריים קלויים חצויים
1 חופן כוסברה קצוצה, להגשה (לא חובה)
אופן הכנה
הכנה
1 מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה" HI.
2 מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך (כ-3 עד 4 דקות).
3 מוסיפים את חזה העוף לסיר לצריבה קצרה.
4 מוסיפים רוטב עגבניות, ערמונים, אבקת קארי וציר עוף.
5 מאבטחים את מכסה סיר הלחץ ומסובבים את הזרבובית.
6 מבשלים בלחץ גבוה במשך כ-5 דקות. מתבצע באופן אוטומטי שחרור טבעי של הלחץ במשך 10 דקות.
7 מגישים עם אורז ומעל שמים כוסברה קצוצה.