קובה טבעונית

מתכון קל ומפנק לקובה סלק טבעונית ארוחה מושלמת לכל המשפחה

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להכנת הקובה
1.5 כוס סולת מלאה
1/2 כוס מים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
למילוי הקובה
1 גזר מגורד
2 כפות גרעיני חמניה קלויים
1 בצל
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כף רוטב סויה
1 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
5 שיני שום קצוצות
להכנת הרוטב
1 בצל
4 עגבניות
3 גבעולי סלרי
1 קישוא
1/2 כוס רסק עגבניות
3 שיני שום
1 כפית סוכר חום
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
מעט שמן קנולה
מים רותחים
אופן הכנה
להכנת הקובות
1 מערבבים את כל המצרכים, עד שנוצרת עיסה בצקתית
2 לוקחים מתערובת הבצק ויוצרים גומה קטנה
3 את הגומה מרחיבים לעובי של 1/2 ס"מ
4 ממלאים את הגומה במילוי שהכנו (כפית לערך)
5 וסוגרים את הבצק, ומשאירים למנוחה כ- 10 דק'
להכנת המילוי
1 מטגנים את הבצל עד להזהבה
2 מוסיפים את הגזר ואת שאר המרכיבים
3 ממשיכים לערבב כל העת למשך כ- 10 דק'
להכנת הרוטב
1 מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמזהיב
2 מוסיפים את הסלרי, הקישוא, העגבניות והשום, וממשיכים בטיגון תוך כדי עירבוב במשך 3 דקות
3 מוסיפים את הרסק ומכסים במים רותחים.
4 מסדרים את הקובות בסיר ומוסיפים עוד מים
5 מוסיפים את התבלינים ומבשלים עם מכסה סגור
6 ממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות.
7 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות