קרולר סופגניה צרפתית

מתכון לקרולר – סופגניה צרפתית שעשוי מבצק רבוך – בצק של פחזניה

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

115 מ"ל חלב 3%
115 מ"ל מים
115 גרם חמאה
1 כף סוכר לבן
קורט מלח
140 גרם קמח לבן
4 ביצים L
לציפוי: 1/3 כוס סוכר לבן
אופן הכנה
1 מכניסים לסיר קטן חלב, מים, חמאה, סוכר ומלח. מביאים לרתיחה ומערבבים עד שהחמאה נמסה
2 מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד לקבלת בצק, מורידים מהכיריים ומעבירים את הבצק לקערת המיקסר
3 מחברים וו גיטרה ומתחילים לערבב על מהירות איטית במשך כ- 15 דקות עד שהבצק מתקרר לחלוטין
4 מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת בצק אחיד
5 מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר ומכניסים לקירור במשך 60 דקות
6 גוזרים נייר אפייה לריבועים, מזלפים צורת טבעות גדולות מעל כל ריבוע
7 מחממים שמן לטיגון עמוק
8 כשהשמן חם מכניסים את ריבועי נייר האפייה עם הבצק ומטגנים עד להזהבה מכל צד
9 מוציאים מהשמן מעבירים אל קערת הסוכר ומצפים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות