נאגטס תירס כמו במקדונלדס

ילדים מתים על זה! מתכון לקציצות תירס קריספיות מטוגנות עם ציפוי מושלם

מערכת
09.05.2022
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס קמח
1/2 כפית מלח
1 כף קמח תירס
1 כף סוכר לבן
2 וחצי כפיות אבקת אפייה
2 ביצים
1/2 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת
1 ½ כוסות תירס קפואים (מופשרים) או טריים
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק, טמפ' השמן צריכה להגיע ל 180 מעלות
2 בינתיים מערבבים את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה בעזרת מטרפה
3 בקערה נפרדת בגודל בינוני, מערבבים ביצים, חלב וחמאה מומסת. מקציפים עד לאיחוד
4 מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח. מערבבים עד לאיחוד
5 מקפלים פנימה את התירס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה בעזרת מרית
6 כשהשמן חם, גורפים 1 כף מהבלילה, ומניחים אותה לתוך השמן. (אפשר להשתמש בכף נוספת כדי לעזור לדחוף את הבלילה לתוך השמן). לא להעמיס את הסיר ולטגן בקבוצות
7 מטגנים כ-4-5 דקות או עד להזהבה, הופכים באמצע כדי שהנאגטס יתבשלו בצורה אחידה
8 מניחים על נייר סופג ונותנים לנאגטס להתקרר מעט
9 מגישים עם קטשופ, או מיונז או כל רוטב שאוהבים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: