סופגניות קוטג' מהירות וקלות להכנה

מתכון לסופגניות קוטג' הונגריות, ללא שמרים! קלות להכנה, בצק רך ומדהים, קראנצ'י מבחוץ ואפשר למלא במה שרוצים. אפשר להחליף את הקוטג' בריקוטה ועם אותו מתכון להכין סופגניות ריקוטה.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 גביעי קוטג' (500 גרם) (או ריקוטה)
6 ביצים
2.5 כוסות קמח
4 כפות סוכר
2 כפיות סודה לשתייה
1 כפית גרידת לימון
1/2 כפית תמצית וניל
שמן לטיגון עמוק
להגשה: אבקת סוכר/ריבה/שוקולד למילוי/שמנת חמוצה
אופן הכנה
1 מסננים את הנוזלים של הקוטג' במסננת
2 בקערה טורפים ביצים וסוכר, מוסיפים את הקוטג' המסונן
3 מוסיפים את הרכיבים היבשים, גרידת הלימון ותמצית הוניל ומערבבים
4 מרתיחים שמן בסיר (לא להגיע לרתיחה, מתחילים לטגן כשיש מעט בועות בשמן)
5 בעזרת כף גלידה קפיצית (טיפ חשוב!) קורצים מהבלילה עיגולים ומכניסים לשמן, מטגנים היטב 2 דקות מכל צד עד שמשחים
6 כדאי לבדוק את הסופגנייה הראשונה שהיא עשויה היטב מבפנים, אם היא לא – להוריד חום מהשמן
7 מגישים עם אבקת סוכר, ריבה, שמנת חמוצה, שוקולד (נוטלה) מה שמתחשק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות