סלמון בציפוי קורנפלקס
סלמון בציפוי קורנפלקס, מנה פריכה מבחוץ ונימוחה ועסיסית מבפנים. מנת חלבון משודרגת וטעימה שילדים ממש אוהבים. בתיאבון
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דק׳
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
150 גרם קוביות קרח
15 גרם קפה נמס
50 גרם סוכר לבן
150 מ"ל מים קרים
הגשה
1 כף דבש
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
הכנה
1 שמים את הקורנפלקס במעבד מזון עד לקבלת פירורים גסים.
2 חותכים את הסלמון לקוביות בינוניות.
3 טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ואז בפירורי הקורנפלקס.
4 בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
5 כשהנינג’ה גריל מוכן, מניחים את נגיסי הסלמון, מרססים שמן זית וסוגרים עד שהם מוכנים.
6 מגישים ומזלפים מעל מעט דבש עם קורט מלח.