הטרנד שמשגע את המדינה: קראנץ’ קורנפלקס

קראנץ' קורנפלקס – גלידה בטעם החלב של הקורנפלקס, עם ציפוי של שוקולד לבן. מעכשיו גם אתם יכולים להכין את זה לבד בבית עם הנינג'ה קרימי. בתיאבון

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
4 שעות ו-25 דק׳
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גלידה
45 גרם קורנפלקס מצופה סוכר
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
תוספות
75 גרם שוקולד לבן קצוץ דק
20 גרם קורנפלקס מיני
ציפוי
75 גרם שוקולד לבן
20 גרם קורנפלקס מיני
אופן הכנה
הכנה
1 בפינג׳ן או בקלחת מוזגים חצי מכמות השמנת (250 מ״ל) יחד עם הקורנפלקס ומביאים לרתיחה.
2 במיכל הגלידה של נינג’ה מוזגים את מחצית השמנת שנותרה.
3 מיד שמגיעים לרתיחה, מסננים לתוך המיכל עם השמנת הקרה, מערבבים היטב ומכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
4 לאחר ההקפאה טוחנים בנינג’ה קרימי ע״י תוכנית גלידה פעמיים ברציפות.
5 פותחים את המיכל, יוצרים גומה בעזרת כף ושופכים פנייה את התוספת – שוקולד לבן קצוץ דק וקורנפלקס.
6 מחזירים למכונת הגלידה ומפעילים על תוכנית התוספות.
7 מחזירים למקפיא את המיכל למשך 15 דקות.
8 במקביל ממיסים שוקולד לבן בפולסים במיקרוגל או על באן מארי.
9 מגישים בכוס גלידה או בגביע את מספר הכדורים הרצוי, מפזרים מעט קורנפלקס, ושופכים בעזרת לקקן את השוקולד החם על הגלידה, נסו למזוג שכבה דקה.
@ninja.il

הטרנד שמשגע את המדינה- גלידה בטעם החלב של הקורנפלקס, עם ציפוי של שוקולד לבן. מעכשיו גם אתם יכולים להכין את זה לבד בבית עם הנינג'ה קרימי! בתיאבון! #שריגהיבואןהרשמי נינ'גה נינג'הקרימי #Ninja #פוריו #טרנד #גלידהקורנפלקס קרנצ'קורנפלקס

♬ Da Girls – Ciara

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות