שניצל תירס כשר לפסח

שניצל תירס עם קמח מצה, ילדים מתים על המנה הזו, אפוי בתנור, בריא וטעים

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
כשל"פ חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תפוחי אדמה
2 ביצים
120 גרם גבינה צהובה
2 מצות גרוסות
2 כוסות גרעיני תירס קפואים או משומרים ומסוננים
מלח ופלפל
1 כוס פירורי לחם מקמח מצה
5 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים 25 דקות או עד שהם רכים. מקררים, אז קולפים, מעבירים לקערה גדולה ומועכים לפירה בעזרת מזלג
2 מטגנים את פירורי הלחם על המחבת עד להזהבה, מכבים את האש וממשיכים לערבב
3 מוסיפים לקערת הפירה את הביצים, המצות הגרוסות, המלח והגבינה הצהובה
4 מוסיפים גם את התירס ומערבבים לתערובת אחידה ומעט דביקה
5 אם התערובת מרגישה יבשה מדי, ניתן להוסיף עוד ביצה. אם היא מרגישה רטובה מדי, מוסיפים עוד חצי מצה גרוסה
6 מניחים את התערובת במקרר ל30 דקות למנוחה, מכוסה
7 מחממים תנור ל 200 מעלות
8 מכינים קערה עם מים – ובעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות גדולות ושטוחות
9 מצפים את הקציצות בפירורי הלחם הקלויים מכל הכיוונים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה וברווחים ביניהם
10 אופים במשך 15-20 דקות והופכים את השניצלים אחרי 6 דקות
11 מגישים יחד עם מטבלים שאוהבים (מיונז, קטשופ, צ'ילי)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות