תבשיל קדרה בשר וירקות

תבשיל קדרה – תבשיל בבישול ארוך ואיטי, בסיר גדול מבשר טרי ומבחר ירקות, שמספיק להאכיל משפחה שלמה

זמן הכנה
שעה
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כתף בקר – 1.5 ק"ג
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1/2 כוס קמח
3 כפות שמן זית
2 בצל
8 שיני שום
1 כפית תימין
2 כוסות יין אדום
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 כפות סילאן
2 גזר
1 בטטה
1 קולורבי
1 חבילת פטריות טרייה
אופן הכנה
1 להמליח ולפלפל את הבשר (חתוך לקוביות גדולות), ולקמח אותו מכל הכיוונים.
2 לחמם את שמן הזית בסיר ולסגור את הבשר כ- 2 דקות מכל צד.
3 להוציא את הבשר מהסיר ולהניח בצד.
4 לטגן את הבצל, לשלב שוב את הבשר ולהוסיף את השום והתימין. לערבב מעט ולהוסיף את היין האדום היבש, החומץ הבלסמי והסילאן.
5 לסגור את הסיר ולבשל כשעתיים על אש נמוכה.
6 לאחר שעתיים של בישול להוסיף את הירקות לסיר (מלבד הפטריות).
7 להמשיך לבשל עוד כשעה וחצי וכחצי שעה לפני סיום הבישול לשלב גם את הפטריות.
8 לבדוק שהבשר מוכן ורך ולסגור את הסיר.
9 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות