מרק עוף צח עם אטריות

מתכון למרק עוף צח כמו של סבתא, מושלם לארוחה מפסקת, לימים קרים ובמיוחד לימים של צינון

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 שקית אטריות
3 כרעי עוף
3-4 ליטר מים
½ כפית פלפל שחור
קורט מלח
½ כפית כורכום
1 כף חוואייג' למרק
2 כפות שמן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-160 מעלות
2 שמים את האטריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים על מצב טורבו כ- 15 דקות עד שהאטריות שחומות.
3 מערבבים את האטריות לפחות פעם אחת במהלך האפייה.
4 מוציאים את האטריות מהתנור ומצננים
5 ממלאים סיר גדול עם מים ומבשלים בו את העוף עם המלח, הפלפל, הכורכום, החוואייג' והשמן למשך שעתיים על אש נמוכה, עד שהעוף מתרכך והמים מקבלים את הטעם של העוף.
6 מוציאים את חלקי העוף מהנוזלים, טועמים ומתקנים תיבול (בשביל מרק ממש צח מסננים את הנוזלים).
7 מוסיפים את האטריות ומבשלים עוד 5 דק'
8 מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות