צ’יפס צבעוני בנינג’ה גריל
מתכון קל וטעים של צ'יפס צבעוני שמכינים בעשר דקות. מבלי לעבוד קשה ובלי לחכות שעה לתנור שיחרוך את הירקות בעזרת הנינג'ה גריל תוכלו להכין את הירקות הפריכים האלו רק בפחות מחצי שעה. בתיאבון

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
35 דק׳
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 בטטות גדולות
2 סלקים גדולים
4 תפוחי אדמה גדולים
3 כפות קורנפלור
1 כפית פפריקה מתוקה
0.5 כפית מלח דק
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
1 בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות לזמן של 24 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
2 קולפים את הירקות וחותכים אותם לרצועות לא דקות מדי, בערך 1 סנטימטר.
3 מניחים בקערה ומתבלים בשמן זית, קורנפלור, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.
4 מניחים את הירקות בסלסלת הטיגון.
5 כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
6 אופים במשך 24 דקות.
7 בסיום מגישים לצד רטבים שהכי אוהבים – מיונז, קטשופ או חרדל.