סופגניות קפה במילוי קרם פטיסייר של חיים דמרי

סופגניות רכות ונימוחות עם קרם פטיסייר וקרמו קפה של הקונדיטור חיים דמרי.

זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
7 כוסות קמח
כף מלח
2 כפות שמרים
7 כפות סוכר
1 ביצה M
1 חלמון
100 גרם חמאה
1 4\3 כוסות מים קרים מהברז
מעט גרידת לימון\תפוז
חצי כפיל מחית וניל טהורה
למלית שוקולד קפה: לקרם פטיסייר
2 כוסות חלב
חצי כוס סוכר
מעט מחית וניל
4 חלמונים
50 גרם חמאה
4 כפות קרונפלור
לקרמו שוקולד חלב קפה
100 גרם חמאה
כף גדושה נס קפה
כוס שמנת מתוקה
כוס חלב
500 גרם שוקולד חלב
לקישוט – גאנש שוקולד
250 גרם שוקולד חלב
רבע כוס שמן
שאנטי וניל:
כוס שמנת מתוקה 250 גרם 38%
4 כפיות סוכר
1.5 כפות אינסטנט פודינג
אופן הכנה
לבצק:
1 להכניס לקערת מיקסר את כל החומרים לפי הסדר וללוש היטב את הבצק
2 ליצור כדור יפה בקערה. ולמנוחה של 40 דק.
3 ליצור כדורים של 50 גר כלל כדור ולהניח על נייר אפיה משומן ולכסות במגבת להתפחה (ניילון נצמד).
4 גודל הכדור צריך להיות כמעט כפול בגודל. להוריד את הכיסוי והשאיר באוויר חצי שעה כדי לקבל כרום בסופגנייה שזה בעצם מה שישמור על הצורה של סופגנייה.
5 מחממים שמן ל160 מעלות במדויק. ומטגנים כ 2 דק כל צד
לקרם פטסייר:
1 מביאים לרתיחה את החל. את הוכר והמחית וניל.
2 מערבבים חלמונים וקורנפלור בכערה בנפרד.
3 עושים השוואת טמפרטורה בין החלב והחלמונים.
4 ומחזירים לאש עד להסמכה. ומורידים מהאש
5 מוסיפים את החמאה. ומערבבים עד שנטמעת בקרם.
6 ומערבבים למרקם אחיד.
לקרמו שוקולד קפה:
1 מרתיחים חלב ושמנת והנס קפה
2 ויוצקים על השוקולד. טוחנים עם מעבד מזון ידני
3 ותוך כדי מוסיפים את החמאה עד למרקם חלק.
4 מעבירים לקופסה ושומרים במקרר ללילה. לפני השימוש.
לגאנש שוקולד:
1 ממיסים ביחד במיקרוגל או בן מארי.
2 מניחים בצד עד לשימוש.
לשאנטי וניל:
1 להקציף ביחד עד לקצפת יציבה ולא קשה מידי.
הרכבת הסופגניה:
1 ממלאים את הסופגניה בקרם פטיסייר
2 ובנוסף מילוי נוסף של קרמו שוקולד.
3 מצפים את החלק העליון בגאנש שוקולד. ומפזרים פניני שוקולד
4 מזלפים מעל עם צנטר משונן. יוצרים שקע באמצע עם כף פריזיין רטובה. ויוצקים שוב מהקרמו.
5 ומפזרים מעט אבקת קקאו.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות