מתכון לרולדת ענן של אור בן אוליאל
מתכון לרולדת ענן מופחתת סוכר, קלה להכנה ואוורירית שאין דברים כאלה, מושלמת בתור קינוח טעים למי שרוצה להוריד בכמות הסוכר
קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
חצי שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לרולדת שוקולד:
5 ביצים
חבילת פודינג שוקו
2 כפות קקאו
קרם וניל:
1 מיכל שמנת מתוקה 38 אחוז
כוס חלב
חבילת פודינג וניל
2 סוכר סווטינגו טו גו
אופן הכנה
רולדת שוקו
1 מקציפים חלבונים עד קבלת קצף, מוסיפים פודינג שוקו, חלמונים וקקאו
2 מקציפים על מהירות נמוכה עד התאחדות המרכיבים
3 משטחים על משטח סיליקון ואופים על 200 מעלות עד הזהבה בערך 6 דקות
קרם וניל
1 מקציפים את כל המרכיבים יחד עד קבלת קרם יציב וחלק.
2 משטחים את הקרם באחידות על הרולדה האפוייה והמצוננת ומגלגלים.