שקשוקה קלאסית של רובי מייסלוס

מתכון לשקשוקה בתיבול מושלם של השף רובי מייסלוס

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות
אופן הכנה
1 קוצצים את השום, גמבות, פלפל חריף, ובצל.
2 מחממים מחבת עם מעט שמן, ומטגנים קלות את הירקות הקצוצים, ומוסיפים את המלח, פלפל, צ׳ילי, כמון, פפריקה ומערבבים. לאחר כמה דקות מוסיפים את שימורי העגבניות ונותנים לזה להתבשל על אש קטנה לפחות 20 דקות שהטעמים יתמזגו והרוטב יסמיך קצת.
3 בשלב הזה נוסיף את הביצים מעל השקשוקה וניתן לזה להתבשל על אש קטנה בלי מכסה.
4 השקשוקה מוכנה כאשר כל נוזלי הביצה הפכו להיות לבנים מוצקים.
5 מגישים עם קוצצים פטרוזיליה או בצל ירוק מעל ועם לחם או פיתות – מה שאוהבים, בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות