ספינג' מרוקאי עם 4 מרכיבים בלבד עם סירופ מושלם של ארז שאול
מתכון לסופגניות ספינג' קלאסיות מרוקאיות של ארז שאול. אוורירי מבפנים וקריספי מבחוץ, והכי טעים שיש!
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
1 ק"ג קמח
1 כוס סוכר
1-2 כפות תמצית וניל
1 כף שמרים
מים פושרים 3 עד 4 כוסות
לסירופ:
חצי קילו סוכר
2 כוסות מים
2\1 לימון סחוט
גבעול גרניום
אופן הכנה
1 להכניס את כל המרכיבים לקערה ולהתחיל ללוש, להוסיף מים לפי הצורך ולהמשיך ללוש עד שמתקבל בצק אחיד , אך דביק, לא לפחד מהדביקות.
2 לכסות בניילון ולהמתין 20 דק או עד שמתחילות להופיע בועות והבצק מכפיל את נפחו
3 לחמם שמן עמוק בסיר לטיגון
4 לעבוד עם קערה ותמיד להרטיב ידיים
5 לקחת כדור בצק בידיים רטובות וליצור חור במרכז , להכניס בעדינות אל תוך השמן הרותח.
6 לאחר מספר דקות להפוך את הספינג׳ שיטגם מהצד השני
7 להעביר לנייר סופג לספיגת השומן
8 לטבול בסירופ או לצפות בסוכר
תודה רבה על המתכון יאמי חג שמח
רחלי says: