לביבות תפוח אדמה מטוגנות של אודליה סויסה
מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות בתיבול מושלם. מתוך "פשוט עם אודליה 2" עם אודליה סויסה ואמא שלה שולמית שמגלה סודות מהמטבח המרוקאי בטעם של פעם. מתכונים שאין בשום מקום!
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
פרווה
כשרות
20 דקות
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6-7 תפוח"א בינוניים מגורדים גס בפומפייה
3-4 ביצים
כף מלח
פלפל שחור טחון
4 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
להגשה:
גבינה לבנה או שמנת חמוצה
חופן עירית קצוצה
אופן הכנה
1 מערבבים את כל החומרים בקערה, מסננים נוזלים
2 יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה
3 מוציאים מהמחבת לנייר סופג
4 מגישים עם גבינה לבנה או שמנת חמוצה ועירית קצוצה