ספינג' מרוקאי של אודליה סויסה
מתכון לסופגניות ספינג' קלאסיות מתוך "פשוט עם אודליה 2" עם אודליה סויסה ואמא שלה שולמית שמגלה סודות מהמטבח המרוקאי בטעם של פעם. מתכונים שאין בשום מקום!
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק"ג קמח
1/2 כוס סוכר
כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
1 ביצה
מים פושרים 3 עד 4 כוסות
להגשה: חצי כוס סוכר לטבילת הספינג'
אופן הכנה
1 להכניס את החומרים לקערה מלבד המים .ולהוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק .לעבד פעמיים
2 מכסים את הקערה בניילון נצמד ואטום ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח של הבצק
3 מחממים מחבת לטיגון עמוק בשמן. בודקים אם השמן מוכן בהכנסת חתיכה קטנה של בצק
4 משמנים את הידיים ומעבדים בצק לצורה קצת שטוחה ובעזרת האצבעות יוצרים חור באמצע ומכניסים לשמן, מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג
5 טובלים את הספינג' אחרי שהצטנן מעט בסוכר ומשני הצדדים ומגישים
מתכון
המתכון שרשום לא תואם למה שאודליה אומרת
המתכון שרשום לא תואם למה שאודליה אומרת
אנונימי says: