קובה בשרי

מתכון לקובה ממולא בשר וצנוברים, קלאסי טעים וממכר

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למילוי:
3 כפות שמן
250 גרם בשר טחון
2 בצלים גדולים
3 שיני שום
1 כף מרגרינה (או חמאה למי שרוצה)
1 כף רסק עגבניות
חבילה אחת של צנוברים
חופן בזיליקום טרי
תבלינים: מלח, פלפל, צ'ילי, פפריקה מתוקה וכמון
לקובה:
220 גרם בורגול
40 גרם סולת מחיטת דורום
220 מ"ל מים חמים
1 ביצה
50 גרם קמח
1/2 כף רסק עגבניות
1 כפית מלח
70 מ"ל מים
500 מ"ל שמן לטיגון
אופן הכנה
מכינים את המילוי
1 קודם קולים קלות את הצנוברים במחבת, וקוצצים את הבצל
2 מחממים במחבת שמן, שמים בשר טחון, בצל, צנוברים, מערבבים עד לצריבה של הבשר ושהבצל מתרכך
3 מוסיפים רסק עגבניות, מרגרינה (או חמאה), שום כתוש, בזיליקום ותבלינים
4 מבשלים על האש, טועמים, מתקנים טעמים ומניחים בצד
מכינים את הקובה:
1 מערבבים היטב את הבורגול עם מים חמים וסולת מחיטת דורום
2 מכסים ומניחים להשרות 15 דקות
3 לאחר מכן מוסיפים ביצה, קמח, רסק עגבניות ומלח ולשים 10 דקות
4 מוסיפים את המים הקרים בהדרגה
5 לאחר שהבלילה מוכנה, מחממים את השמן
6 מורחים את הידיים בקצת שמן, לוקחים 2 כפות מהבלילה ומעבדים לצורת עיגול ויוצרים בתוכו כיס
7 2-3 כפיות מהמילוי ומעצבים בעדינות לצורה יפה
8 מטגנים את כדורי הבורגול הממולאים בשמן חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות