שניצל ביתי קלאסי
מתכון מפורט צעד צעד איך תכינו בבית שניצל קלאסי כמו של אמא
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
ל-8 שניצלים
8 חתיכות חזה עוף פרוס לשניצל
חצי כוס קמח
2 ביצים טרופות
1 כפית סויה
1 כפית חרדל
1/2 שקית פירורי לחם (אפשר מתובלים)
1/2 שקית פירורי לחם פנקו (פירורי לחם יפניים)
כף שומשום
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מניחים בצלחת קמח
2 בצלחת נפרדת טורפים ביצים ומערבבים עם סויה וחרדל
3 בצלחת ננפרדת מערבבים פירורי לחם עם פנקו, פפריקה, מלח ופלפל
4 מחממים שמן במחבת, כדי לדעת אם השמן מוכן – זורקים קצת פירורי לחם לשמן ואם הוא מבעבע וקפוצני – השמן מוכן
5 עוטפים כל שניצל קודם כל בקמח, טובחלים ומצפים מכל הכיוונים, ואז לתוך בלילת הביצה ולבסוף לפירורי הלחם ומניחים בזהירות במחבת. מטגנים כ 3 דקות מכל צד ומניחים על נייר סופג