עוגת שוקולד קלאסית קלה להכנה

מתכון לעוגת "שוקולית" קלה להכנה, קלאסית, שילדים אוהבים ואין מבוגר שיגיד לה לא. מושלמת ליום הולדת, אבל למה לחכות ליום הולדת? מתכון של הבלוגרית מעיין בן אבו

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 ביצים XL
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס שמנת מתוקה
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח
כף של חלב
2 חבילות שוקולד חלב
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 160 מעלות טורבו
2 בקערת מיקסר מערבבים הכל יחד פרט ליבשים (א.אפיה , קמח ושוקולית)
3 עד שנוצר לנו מרקם אחיד , ואז מוסיפים בהדרגה קמח , שוקולית ואבקת אפיה מערבבים הכל יחד
4 משמנים מעט תבנית אפיה ושופכים את הבלילה לתבנית
5 מכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות טורבו למשך 27 דק
6 לשים לב ברגע שהעוגה יציבה ולא נוזלית צריך להוציא מהתנור לא יותר מידי זמן בתנור כי אז היא מתייבשת
7 בינתיים , לוקחים את המיכל שמנת שנשאר לנו מוסיפים כף של חלב ו2 חבילות של שוקולד חלב (של פרה ) וממיסים הכל
8 מוציאים את העוגה מהתנור וחותכים שהיא חמה לריבועים שופכים את השוקולד שהמסנו חם ישירות על העוגה כשהיא חמה ומקשטים לפי בחירה סוכריות קוקוס וכו׳

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות