אוזני המן ב – 3 מילויים קלאסים של אור בן אוליאל

מתכון לאוזן המן ב – 3 מילויים קלאסים: פרג, שוקולד ותמרים. ככה פשוט, ככה טעים. קל להכנה והכי ממכר שיש. רק תבחרו את המילוי שאתם אוהבים!

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
כוס סוכר
200 גרם חמאה
ביצה
קמצוץ מלח
כפית וניל
כוס וחצי קמח
למילוי:
2/3 כוס חלב
חצי כוס סוכר
20 גרם חמאה
חצי כפית קליפת לימון
חופן אגוזים קצוצים
חלבון
למילוי שוקולד: נוטלה
למילוי תמרים: ממרח תמרים
למילוי פרג: כוס פרג טחון טרי
אופן הכנה
לבצק:
1 סוכר חמאה ומלח לתוך המיקסר עם וו גיטרה עד קבלת מרקם קרמי
2 מוסיפים ביצה, תמצית וניל ומקציפים עוד דקה.
3 מוסיפים את הקמח ומפעילים את המיקסר עד קבלת בצק.
4 מרדדים בין 2 דפי סיליקון מקומחים קלות, מכניסים להקפאה, קורצים עיגולים, מניחים מעל כל עיגול מילויי, סוגרים, מקפיאים 10 דקות ואופים.
5 אופים 200 מעלות עד הזהבה.
למילוי:
1 מוסיפים הכל לתוך סיר חוץ מהאגוזים, חלבון והפרג, עד הרתחה, מוסיפים פרג, מורידים מהאש ומוסיפים אגוזים וחלבון בערבוב.
2 מקררים במקרר עד המילויי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות