עוגת ביסקוויטים קלאסית וקלה להכנה

מתכון לעוגת ביסקוויטים הכי פשוטה והכי טעימה שיש של שחר חמילבסקי המוכשרת!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 שרוולים של ביסקוויטים
500 מל שמנת מתוקה לקצפה
כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס וחצי חלב להרטבת הביסקוויטים
1/2 קופסה גבינה לבנה (125 גרם)
לגאנש:
200 גרם שוקולד מריר
250 גרם שמנת מתוקה להקצפה
אופן הכנה
1 נשים בקערת מיקסר / קערה עמוקה את השמנת מתוקה, חלב (כוס אחת), גבינה לבנה והאינסטנט פודינג וניל ונקציף עד לקבלת קצף יציב
2 נכין קערה עם חלב לטבילת הביסקוויטים
3 ניצור את השכבות של הביסקוויטים, בסדר של שכבת ביסקוויטים ואז שכבת קרם עד שהשתמשנו בכל הקרם (בערך 4 קומות תלוי בגודל תבנית שלכם)
4 לאחר שהרכבנו את העוגה נכניס לקירור של שעה לפחות
5 בינתיים נכין את הגנאש בקערה נשים את השמנת והשוקולד ונחמם בפולסים של 30 שניות כל פעם
6 חשוב לפתוח ולערבב כל פעם כדי שהשוקולד לא יישרף.
7 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות