סינבון של תומר אומנסקי

סינבון זה המאפה אולי הכי מגרה ויפיפייה שיצא לנו לראות – תומר אומנסקי מלמד אותנו איך אפשר להכין את זה בבית עם מתכון שכל אחד יכול להכין!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק (3 עוגות בקוטר 24 ס”מ / 6-7 אינגליש קייקס):
1 ק”ג קמח
24 גרם שמרים יבשים
400 מ"ל חלב
160 גרם סוכר
160 גרם חמאה
4 ביצים
3 גרם מלח
למילוי הקינמון:
160 גרם חמאה רכה (להגיע למרקם של חמאה למריחה)
290 גרם סוכר חום דמררה
4 כפות קינמון
זיגוג גבינת שמנת:
200 גרם גבינת שמנת
120 גרם חמאה רכה
360 גרם אבקת סוכר
1 וניל
1 קורט מלח
אופן הכנה
אופן הכנת הבצק:
1 בסיר קטן נחמם חלב, סוכר וחמאה עד להמסת החמאה (חשוב מאוד לא להגיע לרתיחה!)
2 נוסיף בהדרגה לתערובת החמימה את הביצים ונערבב היטב
3 בקערת מיקסר נניח את הקמח והשמרים, נוסיף תוך כדי לישה את תערובת הנוזלים שלנו ונמשיך ללוש. לאחר שתי דקות נוסיף את המלח
4 חשוב ללוש את הבצק כשמונה דקות. שימו לב שהבצק יהיה יחסית דביק, לא לפחד מזה ולא להוסיף קמח
5 לאחר סיום הלישה, העבירו את הבצק למשטח משומן עם ידיים משומנות ותעצבו אותו לצורת כדור
6 העבירו לקערה משומנת והתפיחו כארבעים דקות עד להכפלת הנפח
אופן ההכנה – מילוי הקינמון:
1 לאחר שהבצק תפח, נעביר אותו למשטח משומן ונרדד את כולו למלבן ענק!
2 נמרח על הבצק על החמאה בצורה עדינה
3 בקערה נערבב את הסוכר והקינמון ונפזר מעל כל החמאה. נעבור על הסוכר עם מרית או פלטה. ניתן בשלב הזה לפזר פקאנים או אגוזי מלך קצוצים
4 נגלגל לצורת רולדה ארוכה ארוכה ונפרוס פרוסות בעובי של 4-5 ס”מ
5 נסדר את הסינבונים בתבניות אפייה משומנת ונתפיח פעם נוספת עד להכפלת הנפח
6 נאפה בחום של 180 מעלות כ25 דקות
אופן הכנת המאפה:
1 במיקסר עם וו גיטרה נערבב היטב גבינת שמנת וחמאה רכה
2 נוסיף אבקת סוכר, מלח ווניל ונערבב טוב טוב
3 אנחנו אמורים לקבל מרקם של ציפוי סמיך ונוזלי!
4 ישר לאחר האפייה נזגג את העוגות בשכבה גדולה של ציפוי
הערות מהקונדיטור:
1 מומלץ לאכול את הסינבון מעט חמים, לכן אם אוכלים יום למחרת כדאי לחמם אותו במיקור כמה שניות
2 ניתן למלא את הבצק במילוי שוקולד לבחירתכם, רק חממו אותו מעט שיהיה קל למרוח על הבצק העדין

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות