עלי סיגר ממולאים בפרגיות וצנוברים של אודליה סוויסה

מתכון מושלם וקל להכנה של אודליה סוויסה לעלי סיגר ממולאים בפרגיות, בטטה וצנוברים. יש אופציה לטיגון במחבת ואופציה להכנה בתנור.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 בצלים גדולים
שמן לטיגון
5 שיני שום
1 בטטה
פרגיות (חתיכות) שהוכנו מראש
כוסברה
פרורי לחם
תבלינים: פפריקה מעושנת, שומשום, כוסברה יבשה, מלח, פלפל גרוס, פלפל לבן, תבלין פרגיות, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל, כורכום.
קמח ומים
2 ביצים
עלי סיגר קנויים
אופן הכנה
1 מחממים מחבת.
2 קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות ומכניסים למחבת.
3 לוקחים 5 שיני שום ומגרדים
4 מוסיפים את שיני השום למחבת ומערבבים ביחד עם הבצל.
5 מגרדים את הבטטה ומוסיפים למחבת ומערבבים
6 מנמיכים את האש ומוסיפים את הפרגיות ומערבבים
7 קוצצים את הכוסברה
8 שמים פירורי לחם בקערה ומוסיפים את התבלינים לקערה ומערבבים
9 מוסיפים אבקת מרק בצל למחבת, כוסברה יבשה, תבלין פרגיות, פלפל שחור גרוס, פלפל לבן, פפריקה מתוקה,מלח ומערבבים שוב
10 מכניסים את הכוסברה הקצוצה למחבת ומערבבים
11 מכינים בצלוחית קטנה קמח ומים בשביל הדבקת העלי סיגר.
12 טורפים 2 ביצים בקערה
13 לוקחים עלה סיגר ומתחילים למלא אותו במילוי שהכנו, מקפלים אותו בצדדים ומגלגלים.
14 טובלים את עלה הסיגר בביצה, בפירורי לחם, מדביקים את העלה עם הקמח והמים ומניחים על תבנית האפיה כאשר שמנו עליה נייר אפיה מראש.
15 חוזרים על אותה פעולה עם כל עלי הסיגר
16 מחממים תנור ל 180 מעלות.
17 מכניסים את התבנית לאפייה עד שהם מוזהבים וקריסיפים
אופציה נוספת לטיגון עלי הסיגר:
1 מחממים מחבת עם שמן עמוק.
2 מניחים את עלי הסיגר במחבת ומטגנים עד להזהבה והופכים לצד השני.
3 מוציאים את העלי סיגר מהמחבת ומניחים על נייר סופג
4 מחכים שיתקרר מעט ובתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות