לבבות צ’ורוס ליום האהבה
לבבות צ'ורוס ורודים בסיר הנינג'ה פוסיבול. פריך מבחוץ עם ציפוי סוכר שמתפצפץ בפה. מנה אחרונה וטעימה לוולנטיינ'ס דיי בלי להסתבך ובלי שיידבק לסיר
קרדיט: Studio R.Y
זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
100 גרם חמאה
1 כוס מים
30 גרם סוכר לבן
1 כף תמצית וניל
150 גרם קמח לבן
2 ביצים M
1 קורט מלח דק
2 טיפות צבע מאכל אדום
שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן הכנה
הכנה
1 ממיסים בסיר נינג׳ה את החמאה, מוסיפים את המים, תמצית הווניל, הסוכר והמלח, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
2 מוסיפים בבת אחת את כל הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק. מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים להטמעה (רק לאחר שהביצה הראשונה נטמעה היטב בבצק, נוסיף את הבאה).
3 מוסיפים 2-3 טיפות של צבע מאכל בצבע אדום, נערבב היטב עד להטמעה.
4 הבצק צריך להיות מעט דביק – כדי לבדוק אם הבצק מוכן נתפוס חתיכה קטנה מהבצק בין בתי אצבעות וכשנפריד את האצבעות אחת מהשניה הבצק צריך להידבק מעט לאצבעות ולעצמו.
5 מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן, חותכים נייר אפייה לריבועים בגודל בו נרצה לעצב את לבבות הצ׳ורוס, ומזלפים מהבלילה לב על ריבועי נייר האפייה.
6 מנקים את סיר הנינג׳ה משאריות בצק (אם נשארו), מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 165 מעלות ומטגנים את הצ׳ורוס כ- 2-3 דקות בכל צד.
7 מוציאים ישירות לקערה עם סוכר, ומגישים עם ממרח מועדף – אנחנו בחרנו להגיש עם ריבת חלב ועוד קצת סוכר. בתאבון ויום אהבה שמח.