כבד קצוץ קל להכנה עם ריבת פירות יער ופיסטוק של אבי לוי

מתכון לכבד קצוץ קל להכנה לצד ריבת פירות יער ופיסטוק. מנה מושלמת לשבתות וחגים. מתכון פשוט והכי טעים שיש של אבי לוי.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם כבד עוף צלוי
2 בצלים גדולים רצועות
שמן חמניות או סויה
תבלינים: מלח, פלפל כמון
1 שקית של פירות יער קפואים מעורבב
חצי בקבוק יין חצי יבש לבישול
5 מקלות קינמון
2.5 כוסות סוכר לבן
פיסטוק מפורר
עלי חסה ערבית
עלי חסר קיסר
2 לימונים
שמן זית
מלפפון חמוץ קורנישו
2 ביצים קשות
אופן הכנה
1 את הכבד צולים בתנור ברשת לצלייה.
2 במחבת נפרדת מחממים את השמן היטב וזורקים פנימה רצועות של הבצל ומטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים ישירות אל הכבד הצלוי.
3 מעבירים למעבד מזון, מוסיפים 1 ביצה קשה מלח פלפל ומעט כמון וטוחנים
4 מצננים את פירות היער מכניסים לסיר קטן, מוסיפים את היין והסוכר, ומקלות הקינמון ומבשלים עד להגעה של טמפרטורה של 106 מעלות.
5 לוקחים עלי חסה ומתבלים במעט לימון ושמן זית ומעט מלח ומסדרים על צלחת, מניחים מלמעלה מעט מהכבד שעליו מפזרים מעט פיסטוק, ומעל הכל ריבה, וביצה קשה לקישוט ומלפפון חמוץ.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות