סופלה שוקולד לפסח

מתכון מושלם לפסח (ולא רק) סופלה שוקולד מ-ו-ש-ל-ם ללא קמח (וללא גלוטן) מתאים לכל השנה

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
35 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס שוקולד צ'יפס
4 כפות חמאה
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
4 חלמונים בטמפ' החדר
3 כפות סוכר חום בהיר
2 כפות אבקת קקאו
3 חלבונים בטמפ' החדר
3 כפות סוכר מגורען
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה
1 מחממים תנור על 220 מעלות
2 ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל/באן מארי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
3 מוסיפים מלח, תמצית וניל וחלמונים ומערבבים
4 מפרידים ביצים. מוסיפים לחלמונים סוכר חום בהיר וקקאו ומערבבים היטב
5 מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים עד לאיחוד
6 מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קציפה יציבה ותפוחה
7 מוסיפים מעט מקציפת החלבונים לתערובת השוקולד ומערבבים בזהירות בתנועות קיפול. מוסיפים כל פעם עוד ועוד מהקציפה עד שמאחדים בין התערובות (חשוב בתנועות קיפול!)
8 מכניסים לכוסות ומשאירים מקום לתפיחה של הסופלה
9 מכניסים לתנור לאפייה של 12-15 דקות
10 אפשר לקשט מלמעלה באבקת סוכר ולהגיש חם!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      שאלה

       אפשר להכין את המסה, לשים במקרר ולאפות כמה שעות לאחר מכן?

       אפשר להכין את המסה, לשים במקרר ולאפות כמה שעות לאחר מכן?
      יעל says:
      • לא מומלץ 🙂

        לא מומלץ :)
        adi says: