מתכון פיצה שוקולד ופירות של סאני דרעי

מנה חגיגית ומשגעת לפיצת שוקולד עם קמח מלא, שוקולד מריר ופירות טריים מתוך התוכנית "קצת יותר בריא" עם אפרת אנזל.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון ל- 10 פיצות:
לבצק:
3.5 כוסות קמח לבן
3.5 כוסות קמח מלא
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
5 כפות סוכר
2.5 כוסות מים קרים
0.5 כוס שמן זית
לפיצה:
200 גרם שוקולד מריר 60% קקאו
פירות שאוהבים: בננות, אננס, תותים טריים.

אופן הכנה
1 לשים את מרכיבי הבצק, למעט שמן הזית, במיקסר למשך 10 דקות במהירות בינונית.
2 מוסיפים את שמן הזית בהדרגתיות וממשיכים ללוש עוד כ- 5 דקות.
3 מכסים את הבצק ומניחים בצד להתפחה למשך חצי שעה.
4 מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אחיד ומתפיחים שנית למשך 45 דקות (עד שהבצק מכפיל את נפחו).
5 מרדדים את הבצק עם קמח מלא ומניחים על תבנית.
6 קוצצים את השוקולד ומפזרים על הבצק.
7 מכניסים לתנור למשך 10 דקות בחום של 200 מעלות (עד שהשוקולד ימס והבצק יהיה זהוב).
8 חותכים את הפירות ומפזרים על הפיצה שיצאה מהתנור.

בתיאבון!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות