ליקר שוקולד של מאיר רוזנברג: משקה האלים

מתכון של מאיר רוזנברג לקוקטייל ליקר אלכוהולי בטעם שוקולד – טעים וכיפי

מערכת
14.10.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 סמ”ק מים
250 גרם סוכר
300 גרם שוקולד 60% מוצקי קקאו
100 סמ”ק משקה רום אלכוהולי
200 סמ”ק 96% אלכוהול
אופן הכנה
1 מרתיחים מים וסוכר.
2 מצננים מעט.
3 מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.
4 מצננים עד לטמפרטורת החדר.
5 מוסיפים את האלכוהול.
6 מוזגים לכוסיות ושותים באהבה

צילום סטילס: עמל דכוואר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות