ממרח שוקולד נוטלה ביתי של אפרת אנזל

אפרת אנזל עם מתכון טעים והרבה יותר בריא לממרח שוקולד נוטלה ביתי, מתוך התוכנית "קצת יותר בריא"

ממרח שוקולד נוטלה ביתי של אפרת אנזל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס אגוזי לוז קלויים וקלופים (קולים 12 דקות על חום של 180 מעלות. מוציאים ומשפשפים עם מגבת עד שהאגוזים קלופים. מצננים)
1.5 כפות אבקת סוכר
1.5 כפות סירופ מייפל טבעי
3 כפות אבקת קקאו איכותית
2 כפות שמן ניטרלי (למשל, קנולה)
1/2 כפית תמצית וניל טהורה (או 1 כפית אם זה תמצית וניל מהסופר)
קורט מלח
4 לחמניות מקמח מלא
ממרח שוקולד נוטלה ביתי של אפרת אנזל
ממרח שוקולד נוטלה ביתי של אפרת אנזל, צילום: דרור הופמן
אופן הכנה
1 במעבד מזון שמים את האגוזים וטוחנים ככל שניתן (לא בכל המעבדים מגיעים לאבקה). מוסיפים את שאר החומרים וטוחנים. ככל שהילד גדל, אפשר להחליף את כל הסוכר במייפל – זה טיפה משנה את הטעם, אבל לפחות זה ממתיק טבעי.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: