אזני המן מבצק שוקולד ומילוי חלבה של מיקי שמו

והפעם הפוך – הבצק שוקולדי והמילוי חלבה, מיקי שמו במתכון ממכר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1 כוס אבקת סוכר (120 גר')
200 גר' חמאה רכה
1 ביצה
1 חלמון
3/4 2 כוסות קמח רגיל (380 גר') מנופה
40 גרם (4 כפות) קקאו
1/2 שקית א. אפייה (5 גר' )
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפייה
למילוי: 400 גרם ממרח חלבה בשק זילוף (למי שאין שק זילוף יכול להשתמש בכפית)
אופן הכנה
1 במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים את כל המצרכים יחדיו עד אחידות למשך 2-3 דקות במהירות בינונית. עוטפים את הבצק בנייליון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
2 מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים צורות בקוטר של 6 ס"מ
3 מדליקים תנור ל-170 מעלות
4 ממלאים במרכז ממרח חלבה וסוגרים את אוזן ההמן. לא לשכוח להשאיר פתח קטן
5 אופים כ-15 דקות
אזני המן מבצק שוקולד ומילוי חלבה של מיקי שמו
אזני המן מבצק שוקולד ומילוי חלבה של מיקי שמו מתוך האינסטגרם של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות