עוגת בננה ברד ושוקולד צ'יפס

מתכון לעוגת בננות בחושה רכה ועסיסית עם שוקולד צ'יפס שתרצו כל הזמן ליישר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 בננות בינוניות
2 ביצים
70 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר קוקוס
1/4 כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
1 ו 1/3 כוס קמח
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק רחבה
2 מקציפים את הסוכר והחמאה המרוככת עד לאיחוד
3 מערבבים את הביצים, הבננות המעוכות והוניל בקערת ערבוב.
4 יוצקים פנימה את החומרים היבשים ומערבבים היטב. לאחר שהבלילה חלקה, מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.
5 יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת – מפזרים מלמעלה עוד שוקולד צ'יפס אם רוצים.
6 אופים 45-50 דקות או קצת פחות עד שהקיסם יוצא נקי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות