עוגת שוקולד מדוייקת של בעלות הבלוג "מתכוניישן" אצל מיקי שמו

עוגת שוקולד מדוייקת של בעלות הבלוג "מתכוניישן" אצל מיקי שמו מתוך "מיקי שמו עושה בית ספר"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם שוקולד מריר 60%
200 גרם חמאה
6 ביצים גודל L
3/4 כוס סוכר
¼1 כוסות שקדים טחונים
לגנאש:
100 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים תבנית עגולה.
2 ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל או בבן מארי ומערבבים היטב.
3 מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
4 מאחדים בין התערובות ומוסיפים את השקדים הטחונים.
5 מערבבים קלות רק עד לקבלת תערובת אחידה.
6 אופים למשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מניחים להתקרר.
הגנאש:
1 מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. מניחים למנוחה של דקה ומערבבים היטב.
הגשה:
1 מצפים את העוגה בגנאש ומגישים לצד קצפת לא ממותקת. ניתן לעטר בקקאו.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות