עוגת שוקולד ואגוזי לוז לפסח ופרווה

מתכון נפלא מהבלוג Buttercup Kitchen של הבשלנית נורית סיני לעוגת שוקולד ואגוזי לוז כשרה לפסח, ללא גלוטן שנראית מדהימה וטעימה בטירוף

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
2 כוסות אגוזי לוז טחונים
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות קורנפלור
1 סוכר וניל
גנאש שוקולד:
100 גר שוקולד מריר
50 גרם שוקולד לבן פרווה
1/3 כוס חלב צמחי
1 כף דבש או גלוקוז
אופן הכנה
1 להקציף 7 דקות ביצים וסוכר עד לקבלת קרם מבריק
2 ממיסים במיקרוגל 150 גרם שוקולד מריר עם 1/2 כוס שמן ולצנן
3 לשפוך לתוך תערובת הביצים ולערבל במהירות איטית
4 להוסיף בהדרגה: אגוזי לוז טחונים, אינסטנט פודינג, אבקת אפיה, קורנפלור, סוכר וניל
5 מרפדים רינג בגודל 20 בנייר אפיה ומשמנים, כדאי גם לעטוף את התבנית בנייר כסף כדי שהתערובת לא תנזל
6 מכניסים לתנור על 170 מעלות כ-35 דקות עד שקיסם יוצא לח אבל לא יבש
7 בינתיים מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולדים במיקרו ומערבבים עם החלב והדבש
8 מצננים את העוגה ושופכים עליה את הגנאש ומגישים

לאינסטגרם של Buttercup Kitchen

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות