עוגת פאדג' שוקולד רכה וקלה, להכנה עם 5 מרכיבים בלבד שכולם יאהבו

עוגת פאדג' שוקולד רכה וכייפית של הבלוגרית רותם עדיני

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים
חצי כוס תחליף סוכר/ סוכר
120 גרם קמח (3/4 כוס)
40 גרם קקאו (4 כפות)
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס מים רותחים
מרכיבים לגאנש
100 גרם שוקולד מריר
60 גרם חלב 1%
אופן הכנה
1 לערבב הכל בקערה אחת
2 להכניס לתנור בחום של 160 מעלות
3 לאפות למשך כ 40 דקות עד שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים
4 *חשוב להדגיש שזאת עוגת פאדג שוקולד כלומר עוגת שוקולד דחוסה ולא אווירית
הכנת הגאנש
1 להמיס את כל המרכיבים ביחד במיקרו בפולסים של חצי דקה עד שהרוטב נהיה אחיד
2 כשנוציא את העוגה מהתנור נחתוך אותה לחתיכות ונשפוך את הגנאש החם על העוגה החמה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות