מרק תירס סיני טעים וסמיך לשדרוג כל ארוחה

מתכון למרק תירס סיני, עשיר, טעים, סמיך ופשוט להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרק
1 קופסת שימורים גדולה של תירס עם הנוזלים
2 כוסות מים רותחים
1 כף קורנפלור
1/2 כוס מים קרים
1 כף אבקת מרק
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף רוטב סויה
1 כף סוכר
1 ביצה טרופה
אופן הכנה
1 שופכים לסיר את התירס עם הנוזלים וטוחנים גס
2 מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור.
3 מערבבים בכוס כף קורנפלור עם חצי כוס מים עד לקבלת נוזל חלק
4 מבשלים את המרק עד לרתיחה ומוסיפים את מי הקורנפלור לסיר
5 מבשלים את המרק 10-15 דקות עד שהוא מסמיך
6 למרק 1 כף רוטב סויה ו1 כף גדושה סוכר ומביאים לרתיחה כ-5 דק
7 לאחר שהמרק מוכן, יש לטרוף ביצה אחת ולהזליף נטיפים ממנה לתוך הסיר בעזרת מסננת
8 לבשל תוך כדי ערבוב עד שהנטיפים מלבינים
9 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות