צ’יליאן בס במרק מיסו עם בוקצ’וי וטופו

מתכון של מסעדת מול ים לצ’יליאן בס במרק מיסו עם בוקצ’וי, טופו ולימון פרסי מתוך “סיפודפדיה”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לצ’יליאן בס:
600 גר’ פילה (מחולק ל-6 מנות)
למרק מיסו:
1 ליטר ציר עוף
200 גר’ מחית מיסו אדום
50 מ”ל מיץ לימון
5 גר’ לואיזה יבשה/טרייה
1 יח’ לימון פרסי חצוי ל-2
200 גר’ בוקצ’וי חתוך לרצועות בעובי 1 ס”מ
200 גר’ פטריות שיטאקי ללא הרגל ופרוסות דק
100 גר’ טופו חתוך לקוביות של 5*5 מ”מ
פלפל לבן גרוס
לקישוט:
שורש ג’ינג’ר כבוש
אופן הכנה
1 במחבת, מחברים את ציר העוף, מיסו, מיץ לימון, לימון פרסי והלואיזה ומרתיחים
2 מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הבוקצ’וי, הטופו והפטריות
3 מניחים את נתחי הדג במחבת ומבשלים למשך 7 דק’ עד שהדג מוכן
4 מתבלים בפלפל לבן ומורידים מהאש
אופן ההגשה:
1 בצלחת עמוקה מניחים נתח דג ומוזגים מהמרק על הדג כאשר בכל מנה יש מהטופו, הפטריות והבוקצ’וי. מקשטים בשורש ג’ינג’ר מעל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות