פרגיות ופתיתים בסיר אחד

מתכון לפרגיות ופתיתים ברוטב עגבניות משגע שמכינים בסיר אחד במהירות ובקלות. מתכון של הבלוגרית הגר גבאי מהבלוג פלפלת

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 שוקיים של עוף \ קילו פרגיות
2 כוסות פתיתים
1 בצל גדול
3 גזרים
רבע כף כורכום
רבע כף פפריקה
רבע כף ראס אל חנות
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
קופסת רסק קטנה
אופן הכנה
1 בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן. נכניס את הפרגיות לטיגון קצר של 2-3 דקות מכל צד ונוציא לקערה בצד
2 נקצוץ את הבצל והגזר. נכניס לאותו הסיר את הבצל ונטגן עד לשקיפות
3 נוסיף את התבלינים ואת הגזר
4 נטגן עוד 3 דקות בערך ועד שהגזר מתרכך קלות ונוסיף את הרסק ואת הפרגיות
5 נוסיף מים עד לגובה של 2 ס”מ מעל הפרגית, נכסה את הסיר ונביא לרתיחה
6 לאחר שהמים רותחים נוסיף את הפתיתים, נכסה את הסיר ונבשל באש נמוכה לעוד 15 דקות ועד שכל המים התאדו.
7 אם יש צורך הוסיפו מים ואם יש יותר מדי מים השאירו את המכסה פתוח כדי שהמים יתאדו החוצה.
לבלוג של הגר גבאי פלפלת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות