תבשיל עוף בצי'לי ואריסה של ענת אלישע

מתכון לתבשיל עוף פיקנטי בצ'ילי ואריסה עשיר בריחות וטעמים, מושלם גם לליל הסדר וגם לחול המועד. מתוך ענת אלישע עושה פסח

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6-8 מנות עוף (כרעיים/ירכיים/שוקיים)
10 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים.
כוס עגבניות שרי חצויות
10 שיניי שום קלופות
לרוטב:
רבע צרור כוסברה קצוץ
2 כפות אריסה מתוקה
3 כפות סילאן 100% טבעי
לימון שלם גדול סחוט
כפית גדושה מלח ים אטלנטי
כוס רוטב צ'ילי קנור
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
2 בתבנית מניחים תפוחי אדמה, עגבניות שרי, שום ואת נתחי העוף.
3 מזליפים את הרוטב שהכנו על כל הירקות והעוף.
4 מכסים את התבנית בנייר אפייה רטוב ורדיד אלומניום. מכניסים למקרר לשעה.
5 מחממים תנור לחום סטטי (עליון תחתון) 200 מעלות
6 מכניסים את התבנית המכוסה לתנור לשעה.
7 מסירים את הניירות וצולים עוד כ 25 דק’.
צילום: שירן כהן שי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות