כנפי עוף במרינדה של רון יוחננוב
כנפי עוף על האש ברוטב מתקתק של רון יוחננוב מתוך יוחננוב'ס ספיישל יום העצמאות (לא לשכוח להשרות לילה לפני שמכינים את הכנפיים ברוטב)
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 קילו כנפי עוף
5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות רוטב סויה
אופציות לשידרוג הרוטב: 3 שיני שום כתושות, צ'ילי חריף קצוץ, ג'ינג'ר מגורד
אופן הכנה
1 הכנת רוטב מרינדה: מערבבים צ׳ילי וסויה בקערה, (ניתן להוסיף גם צ׳ילי, ג'ינג'ר ושום לרוטב פיקנטי)
2 מכניסים את הכנפיים ומכסים אותן היטב ברוטב
3 משרים את כנפי העוף לכל הלילה במרינדה
4 מניחים על המנגל על אש גלויה כ 15 דקות (תלוי בגובה האש) עד שהכנפיים מוכנות