מתכון לקבב טורטיות של רון יוחננוב
מתכון לקבב טורטיות מפרגית עסיסית, שילוב נהדר ומתובלן היטב עם סלט מרענן בצד, ארוחה טעימה לכל המשפחה והחברים
צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
15 דק
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חב' טורטיות
1 קג' פרגיות
1 בצל לבן
חופן פטרוזיליה
תבלין שווארמה
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
פלפל שחור
מלח
לסלט:
בצל ירוק
צנוניות
עגבניות
חסה
צנוברים קלויים
4 כפות טחינה
אופן הכנה
1 שמים במעבד מזון: פרגיות, בצל, פטרוזיליה וטוחנים במס' פולסים.
2 בינתיים, מכינים סלט קוצצים את העגבניות, הפטרוזיליה, בצל ירוק וצנוניות
3 על הטורטיה מורחים את הקבב, מעבירים למחבת לוהטת וצורבים, הופכים לצד השני וצורבים שוב.
4 מעבירים לצלחת, מפזרים מעל מהסלט. מגישים עם קצת טחינה מעל