עוף בטנזיה של שמחה גואטה

שמחה גואטה מכניסה אתכם למטבח המשפחתי והאישי שלה. הפעם שמחה מכינה עוף בפירות יבשים חגיגי וקל להכנה

זמן הכנה
30 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 וחצי שעות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 יח' כרעי עוף
10 שיני שום כתושות
1 בצל גדול קצוץ
1 אריזת ואקום של ערמונים
10 משמשים מיובשים
10 שזיפים מיובשים ללא גלעינים
7 תמרים מגולענים
חופן אגוזים
חופן שקדים
חופן קשיו
מיץ מלימון שלם
4-5 כפות סילאן
כפית וחצי פלפל גרוס
כפית שטוחה מלח
רבע כפית קינמון
רבע כוס שמן
4 כפות צ'ילי מתוק
3 כוסות מים
אופן הכנה
1 סוגרים את הכרעיים בסיר עם שמן, מפזרים מעל מלח, פלפל ופפריקה.
2 מוציאים לצלחת את הכרעיים לאחר שהזהיבו משני הצדדים.
3 לאותו סיר מוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים עד להזהבה
4 מחזירים את הכרעיים ומפזרים סביב את כל יתר המרכיבים
5 מבשלים 3 שעות
עוף בפירות יבשים
אין חג בלי עוף בטנזיה. צילום: יוגב מאיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות