תבשיל עוף חורפי לשישי קל להכנה של תאיר מורדוך

מתכון קל להכנה לתבשיל עוף חורפי לארוחת שישי. תבשיל עשיר בריחות וטעמים והכי חורפי ומנחם שיש שכיף לאכול עם כל המשפחה.

1 דירוגים
1 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תפוחי אדמה
2 בטטות
שום קלוף
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה
רוטב טבסקו סרצ'ה
שוקיים של עוף
אופן הכנה
1 חוצים לאורך תפוחי אדמה ובטטות
2 פורסים אותם לחתיכות באמצעות מעבד מזון
3 מכניסים לשקית סליידר את השום הקלוף ומוסיפים מעט רוטב טבסקו סרצ'ה
4 מוסיפים לשקית מעט פפריקה, פלפל ומלח
5 מוסיפים לשקית את פרוסות הבטטה והתפוח אדמה
6 מוסיפים לשקית את השוקיים של העוף וסוגרים את השקית ומשקשקים את הכול ביחד
7 מניחים נייר אפיה בתבנית ומניחים מעל את התערובת שבשקית
8 מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות עד להשחמה
9 בתאבון!
צילום: שירן פרץ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      תבשיל עוף

       כמה שוקיים ??? כמה שום ? מה כמות התבלינים ?? כמה רוטב טבסקו ??

       כמה שוקיים ??? כמה שום ? מה כמות התבלינים ?? כמה רוטב טבסקו ??
      אסתי ב. says: