מרק עוף של טלי קינן – פשוט וקל להכנה

המתכון המושלם למרק עוף צח ללא אבקת מרק, מרק אמיתי כמו של סבתא חורפי, בריא ומנחם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי גרון הודו מחולק ל 2-3 חלקים
6 כנפיים של עוף חצויות וללא ה"שפיץ"
שוק הודו
חצי כנף הודו
שורש סלרי חצוי
שורש פטרוזיליה חצוי לרוחב
בצל גדול מקולף
3 גבעולי סלרי עם העלים
4-6 גזרים קלופים
3 קישואים על קליפתם
חצי חבילה שמיר
מלח
אופן הכנה
1 שמים בסיר גדול של מרק את כל חלקי העוף והודו ומביאים לרתיחה 3 פעמים. יש להחליף את המים בין פעם לפעם..
2 מנקים את הסיר ומניחים את כל המרכיבים לרבות העופות, למעט המלח והשמיר.
3 ממלאים את הסיר במים 3/4 גובה. ומביאים לרתיחה
4 מתבלים במלח לפי הטעם ומוסיפים את השמיר.
5 מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשלוש שעות מבלי להגיע לרתיחה.
6 טועמים ומוסיפים תיבול לפי הטעם.

למתכונים נוספים של טלי קינן לחצו כאן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות