קציצות עוף בתנור שקל להכין וכיף לאכול

מתכון פשוט, מהיר וקל להכנה של קציצות עוף אפויות בתנור שכיף לאכול

זמן הכנה
25 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם עוף טחון
1 גזר
1 בצל בינוני
1 קישוא
5 שיני שום כתושות
חצי כוס פטרוזיליה
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
2 כפיות פפריקה מעושנת
חצי כפית פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור ל-220 מעלות.
2 בעזרת פומפייה מגוררים את הירקות גס לתוך קערה.
3 מוסיפים לקערה את העוף הטחון, שמן הזית ואת כל שאר התבלינים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
4 כאשר הבלילה מוכנה יוצרים קציצות עגולות.
5 מניחים את הקציצות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים עליהן שמן זית.
6 מכניסים את התבנית עם הקציצות לתנור ואופים במשך כ-15 דקות עד שהן משחימות.
7 לאחר 15 דקות הופכים את הקציצות ומחזירים לאפייה לעוד כ-10 דקות עד לכדי השחמה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות