כבד עוף ופולנטה של לאון אלקלעי

לאון אלקלעי עם מתכון לכבד עוף ביין מוסקט על מצע פולנטה שיגרום לכם להרגיש כמו במסעדה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפולנטה:
0.5 כוס פולנטה אינסטנט
2 כוסות מים
1 אגוז מוסקט
1 מלח
1 פלפל לבן
4 כוסות שומן אווז
1 כף שומן אווז
50 גרם בצל חתוך לרצועות אורך דקות
150 גרם כבד עוף נקי מגידים ושומן, מופרד לאונות
1 קורט סוכר
2 כפות יין מוסקט של יקב רמת הגולן
1 פלפל שחור גרוס
1 מלח
אופן הכנה
1 מכינים פולנטה לפי הוראות היצרן
2 מתבלים ומוסיפים שומן אווז
3 שומרים חם
4 במחבת שמים כף שומן אווז, קורט סוכר והבצל
5 ממתיקים את הבצל על להבה נמוכה עד לשקיפות ולפני הזהבה
6 מגבירים להבה ומוסיפים את הכבדים
7 כאשר הכבדים בהירים בצבעם מוסיפים את היין ומדליקים
8 מתבלים וממשיכים עד שהכבדים מגיעים לדרגת הבישול הרצויה(אני רוצה ורוד בפנים)
9 מוסיפים כף שומן אווז ומיסים בתנועה סיבובית על מנת “לקשור” את הרוטב
10 על צלחת עמוקה מחוממת מניחים מצע פולנטה עם גומה במרכז
11 מניחים את הכבדים והרוטב במרכז הגומה
כבד עוף ופולנטה של לאון אלקלעי
כבד עוף ופולנטה של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות