נאגטס עוף ותירס אפוי בתנור

מתכון לנאגטס עוף קל להכנה עם תירס שילדים אוהבים וגם מבוגרים, מושלם לארוחת ערב כיפית ואל תשכחו את המטבלים

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
חצי שעה
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

(לכמות של כ-25 נאגטס)
חצי ק"ג עוף טחון
4 פרוסות חלה בלי הקשה (אפשר להחליף בפיתה/לחמנייה)
4 כפות קמח תירס (אפשר להחליף בקמח רגיל)
3/4 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם
כוס גרגרי תירס משימורים/קפוא
כוס פירורי לחם
תרסיס שמן
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 185 מעלות
2 מסירים את הקשה מפרוסות החלה וטובלים בקערה עם מים. סוחטים היטב ומפוררים לחתיכות קטנות.
3 מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את העוף הטחון, קמח תירס, אבקת שום, מלח, פלפל וגרגרי תירס
4 מערבבים/לשים (שימו כפפות) היטב עד לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
5 מכינים כלי עם פירורי לחם.
6 בידיים רטובות יוצרים צורה מתערובת העוף ומגלגלים בפירורי לחם, מנערים עודפים.
7 מרססים בנדיבות תבנית עם נייר אפייה בתרסיס שמן
8 מניחים בתבנית את הנאגטס. מרססים עוד שמן מעל.
9 מכניסים לתנור שחומם מראש ל185 מעלות למשך רבע שעה. באמצע הופכים אותם לצד השני – אם הם נראים לכם יבשים תרססו עוד קצת תרסיס שמן.
10 מגישים עם קטשופ, רוטב ברביקיו, מיונז או כל מטבל אחר שאוהבים
איך אפשר לסרב לנאגטס? צילום: שרון ברקוביץ'

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות