חזה עוף בטמפורה של קארינה גרשמן- ארונין
קוביות חזה עוף בטמפורה שהילדים יטרפו, מתוך הדף "רעבים ברעבך"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חזה עוף חתוך לקוביות.
לטמפורה
2 ביצים
חצי כוס מים (אפשר בירה)
שקית אבקת אפיה
קמח לפי הצורך
מלח
פלפל שחור
כף צ’ילי מתוק
אופן הכנה
1 מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהקמח
2 מוסיפים קמח ומערבבים עד שהבלילה מגיעה לסמיכות של בלילת פנקייק.
3 מחממים שמן בסיר רחב ונמוך או מחבת גדולה (בגובה של 2 סנטימטר בערך).
4 טובלים את החתיכות בבלילה עד שהן מכוסות לגמרי ומכניסים לשמן.
5 מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומעבירים לקערה עם נייר סופג.